Loopbaangeleiding

In een loopbaancoachtraject exploreer je samen met Eva, jouw individuele loopbaanvraag door verschillende aspecten te bevragen zoals talenten, ambitie, kernwaarden, … arbeidsmarkt en werken toe naar jouw persoonlijk ontwikkelplan op maat, Je ontvangt een persoonlijk werkboek met explorerende oefeningen, modellen en tips die inzicht verschaffen in jouw loopbaanvraag, Voor de begeleiding kan je rekenen op een diepgaande expertise in functieanalyse en kennis van diverse sectoren die Eva heeft opgebouwd..

  • Loopbaancoaching is er voor alle werkenden en professionals die een werkgerelateerde coachvraag hebben.
  • Werkenden en zelfstandigen met 7 jaar werkervaring die in de afgelopen 6 jaar geen beroep deden op loopbaancheques kunnen voor dit traject loopbaancheques aanvragen, 
  • Via de loopbaancheques betaal je slechts €90 voor 7 uur persoonlijke loopbaanbegeleiding
  • Heb je geen recht op loopbaancheques ? Velen gingen jou reeds voor in een traject op maat

Business achtergrond

Eva heeft als consultant een diepgaande expertise in functies en sectoren opgebouwd, zowel qua functie inhoud als bijhorende competenties.

Onderbouwd

Eva volgde opleidingen tot ICF certified coach, en schoolt zich jaarlijks bij. Diepgang en professionaliteit staan centraal.

Persoonlijk werkboek

Bij de begeleiding ontvang je een werkboek met explorerende oefeningen en modellen zodat je tussen de gesprekken door zelf voortgang maakt.

Op jouw maat

We kiezen bewust voor een traject op jouw maat en vertrekken van jouw loopbaanvraag. Elk traject is dus volledig anders

Rijmenam

Coachpraktijk in een rustige en gezellige setting in de natuur

Mechelen

Coachpraktijk in de stad nabij het station en in het groen