Van persoonlijke ontwikkeling naar persoonlijke groei

Daar waar je in de lente van je volwassen leven graag je kennis en vaardigheden verder ontwikkelt, gaat persoonlijke groei over een fundamentele, permanente verandering die je als persoon doormaakt. Je eigen waarden leven en je daarbij een persoonlijk doel stellen, geven energie.

Deze verandering, of zelfontwikkeling, is merkbaar in alle gebieden van je leven. 


Leer meer

black and white bird flying

Stress management

man walking on white surface

Weer in balans

In een persoonlijk traject exploreren we samen  wat jou uit en in balans brengt. Via een energiedagboek krijg je inzicht in je staat van zijn. In de gesprekken gaan we naar diepere lagen die een invloed hebben op jouw manier van zijn. Welke patronen hou je onbewust in stand ? Welke delen van jou zijn in de schaduw geraakt ? Hoe neem je stap voor stap het stuur van je leven weer in handen ? 


Meer weten ?

Loopbaanbegeleiding​

Jouw loopbaan concreet vormgeven

In een traject exploreren we samen jouw loopbaanvraag door verschillende aspecten te bevragen zoals je talenten, ambities, motivatie, kernwaarden en aspiraties. 

Verder onderzoeken we de mogelijkheden in de arbeidsmarkt, specifieke sectoren en zoeken we naar die organisaties die bij jou passen. Op deze manier werken we stapsgewijs naar jouw persoonlijk ontwikkelplan op maat. Je ontvangt een werkboek met explorerende oefeningen, modellen en veel tips die jou ondersteunen in jouw exploratie tussen de gesprekken door.

SHAPE YOUR FUTURE! is een erkend loopbaancentrum van VDAB. Mogelijk heb je nog recht op loopbaancheques en worden 7 uur loopbaanbegeleiding ondersteund. 
Indien niet, werken we graag een voorstel op maat uit 

 

Meer weten ?

silhouette of people